Outdoor Escape Games

Magic Portal​

Een magische en spannende beleving waarbij het echte leven en augmented reality gecombineerd worden.
Sinds het begin der tijden zijn er al magische doorgangen die onze wereld verbinden met een fantastisch parallel universum. Bewakers van deze poorten zorgen ervoor dat deze goed beveiligd zijn. Helaas is een van deze bewakers in een magische slaap gevallen en kwaadaardige wezens hebben nu toegang tot onze wereld. Los de puzzels op in betoverde plaatsen en verzamel voldoende kristallen om de magische doorgang weer te sluiten en de aarde te behoeden voor verwoesting.

Operation Mindfall​

Wordt een geheim agent en speel dit super spannende outdoor GPS-avontuur/Escape Game nu in Sittard!
W.I.S.E., een internationale geheime inlichtingendienst, heeft jullie hulp nodig. Bronnen hebben namelijk ontdekt dat onderzoeksbedrijf Spider Technologies, een virus heeft ontwikkeld dat hen de mogelijkheid geeft het menselijk brein te beïnvloeden. Reeds 20% van de wereldbevolking is al besmet. Als ze erin slagen dit plan voort te zetten, staat de toekomst van de mensheid op het spel. Om Spider Technologies te kunnen stoppen, is ‘Operation Mindfall’ in het leven geroepen en jullie zijn uitgekozen als geheim agenten. Jullie doel is het vinden van het tegengif maar jullie hebben slechts 120 minuten de tijd!

The Last Secret (Coming soon)​

In 1955 stierf Albert Einstein. Deze geniale wetenschapper verstopte voor zijn dood een krachtig voorwerp in een mysterieuze kist. Omdat hij wilde dat zijn geheim gevonden zou worden door waardige avonturiers, verstopte hij overal ter wereld aanwijzigingen. Tot op vandaag de dag is er niemand in geslaagd zijn geheim te ontdekken. Maar dat gaat binnenkort veranderen …
Deze Outdoor Escape Game speelt zich voor de helft buiten af en voor de helft binnen. The Last Secret is uitermate geschikt als uitje met je gezin of familie (vanaf 14 jaar), vrienden of collega’s.